Tulevaisuuden ratkaisut

SmarTWISP-ohjelma ja applikaatioekosysteemi »

TULE MUKAAN, sovellusten ja lisälaitteiden edelläkävijä

Tactilon Dabat on maailman ensimmäinen hybridilaite, joka on sekä älypuhelin että TETRA-radio.

Olisitko sinä seuraava, joka kehittää jännittävälle Tactilon Dabat -laitteelle vaativaan ammattikäyttöön sopivan sovelluksen tai lisälaitteen? Aloita vaikka tänään: liity SmarTWISP-ohjelmaan!

Ensimmäinen askel on hakea ohjelmaan mukaan Basic-tason jäsenenä. Basic-jäsenyys on sinulle ilmainen, etkä sitoudu vielä mihinkään.

Hae jäsenyyttä

Katso lisätietoja SmarTWISP-ohjelman englanninkieliseltä sivulta.

Lisää tietoa

Haluatko pysyä ajan tasalla siitä, mitä SmarTWISP-ohjelmassa tapahtuu? Se on helppoa! Tilaa englanninkielinen uutiskirjeemme ja saat lyhyen sähköpostiviestin, kun meillä on uutta kerrottavaa. Emme tuki sähköpostiasi, vaan saat meiltä korkeintaan kaksi viestiä kuukaudessa.

Miksi SmarTWISP?

Ammattilaiset tarvitsevat turvallisia ratkaisuja

Tuorein Airbus-tutkimus mobiilisovelluksista paljastaa uusia markkinamahdollisuuksia sovelluskehittäjille.

Tutkimuksen mukaan ammattikäyttäjät arvostavat eniten sovellusten turvallisuutta. Tavallisten kuluttajasovellusten tietoturvataso ei vastaa heidän tarpeitaan.

Onko sinulla loistava idea, mutta myyntikanava puuttuu?

Oletko saanut loistavan idean hyödyllisestä sovelluksesta tai lisälaitteesta, mutta et tiedä, miten tai kenelle saisit sen myydyksi?

Hanki vahvan kumppani: liity nyt Airbusin SmarTWISP-ohjelmaan:

Hae jäsenyyttä

SmarTWISP-ohjelman kautta saat tarvitsemasi työkalut ja tuen, jotta voit kehittää ideastasi sovelluksen tai lisälaitteen palkitulle Tactilon Dabat -laitteelle.

Tactilon Dabat on enemmän kuin tehokas, ammattikäyttöön soveltuva älypuhelin - se on myös TETRA-radio. Lisätietoja löydät osoitteesta www.dabat.com

Liity SmarTWISP-ohjelmaan: kasvavaan yhteisöön, jossa on mukana jo yli 150 innovatiivista yritystä. Voit aloittaa sovelluksen tai lisälaitteen kehittämisen Tactilon Dabatille vaikka tänään! 

Tactilon Dabat -sovellukset

Luettelo Tactilon Dabat -sovelluksista on HELPOIN tapa potentiaalisille asiakkaille löytää sinut ja sovelluksesi. Sinulle se on mahdollisuus kasvattaa liiketoimintaasi!

Tutustu englanninkieliseen sovellusluetteloon:

Avaa luettelo

Haluatko sovelluksesi mukaan?

Airbus Apps Catalogue

Jutellaan! Ota meihin yhteyttä.

Oletko jo jäsen?

Kirjaudu englanninkieliselle SmarTWISP-sivustolle. Klikkaa linkkiä ja anna sähköpostiosoite ja salasana. Pääset lataamaan:
  • Ohjelmointirajapinnan (API)
  • Tactilon Dabat -sovellusten ja lisälaitteiden kehittämiseen tarvittavat työkalut ja ohjeet.

KIRJAUDU SISÄÄN

Kysymyksiä?

Onko sinulla kysymyksiä tai tarvitsetko teknisen tiimimme tukea? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen smartwisp@securelandcommunications.com