Tule meille töihin

Airbus Suomessa

Monipuolinen työllistäjä

Airbus työllistää Suomessa yli 340 henkilöä

Airbus on kansainvälisesti tunnettu ilmailu- ja teknologia-alan yritys. Airbus Defence and Space on merkittävä suomalainen työnantaja ja yritys hakee jatkuvasti uusia osaajia. Yrityksellä on toimipaikka Helsingissä ja Jyväskylässä, kahdessa liiketoimintayksikössä:

  • Secure Land Communications keskittyy kriittisen viranomais- ja ammattilaisviestinnän ratkaisuihin
  • Intelligence tarjoaa ratkaisuja maanpuolustuksen ja rajaturvallisuuden tarpeisiin.

Suomessa kehitetyt tuotteet ja ratkaisut menestyvät myös kansainvälisillä markkinoilla: yli 90% Airbusin Suomen-yksikköjen liikevaihdosta menee vientiin.

Airbus toimii läheisenä kumppanina Suomen viranomaisille ja on osa kansallista huoltovarmuutta.

___

Tiesitkö, että Airbus on yksi Suomen 30 suurimmasta tuotekehittäjästä noin 30 miljoonan euron vuotuisilla investoinneilla? 

___

Airbus maailmalla

Airbus on Euroopan suurin ilmailu- ja avaruusalan teknologiayritys. Yhtiöllä on yli 180 toimipaikkaa, se työllistää yli 130 000 työntekijää ja se on lisäksi merkittävä asiakas monelle suomalaiselle yritykselle: Airbusin vuotuiset ostot suomalaisilta toimittajilta ovat keskimäärin 80 M€.

Airbusin organisaatiossa on kolme divisioonaa:

  • Commercial Aircraft
  • Helicopters
  • Defence and Space

Lisätietoa Commercial Aircraft ja Helicopters -divisioonien ratkaisuista sekä yhtiön muusta liiketoiminnasta voit lukea airbus.com-sivustolta.

Kiinnostuitko?

Haluaisitko tehdä kansainvälistä ja samalla suomalaisen yhteiskunnan turvallisuutta hyödyttävää työtä?

Airbusilla työskentelee useiden alojen ammattilaisia insinööreistä kaupallisen alan osaajiin. Heitä yhdistää halu työskennellä kansainvälisessä ympäristössä alansa huippujen kanssa ja käyttää osaamistaan yhteiskunnan turvallisuuden kannalta merkittäviin projekteihin. Suomen työntekijät edustavat yli 20 eri kansallisuutta ja asiakkuussuhteita on yli 70 eri maahan.

Trainee-ohjelma

Airbus tarjoaa korkeakouluopiskelijoille trainee-ohjelman, jonka aikana pääset tutustumaan yritykseen, sen tarjoamiin mahdollisuuksiin ja pääset näkemään aitiopaikalta kansainvälisen, korkean teknologian yrityksen toimintaa. Trainee-ohjelmat alkavat yleensä loppukeväällä ja kestävät 4-6 kuukautta.

Lue lisää trainee-ohjemasta englanniksi.

Avoimet työpaikat Suomessa

Operations and Logistics

Supply Chain Excellence Manager

Job type: Permanent

Mikäli jokin kysymys jäi vaille vastausta, voit lähettää meille myös viestin.

Ollaan yhteydessä!

Heräsikö kysymyksiä?

Ota yhteyttä